Hanglamp 3 lichts in getrapt houten frame | massief mango naturel | 30x30x150 cm | natuurlijk / modern design | eetkamer / woonkamer

 149,00

Merk

Merkloos

Aantal lichtpunten

3

Materiaal

Metaal

Kleur

Bruin, Grijs, Multi, Zwart, Zilver

Vorm

Vierkant

Product gewicht

1 kg

Met dimfunctie

Nee

Inclusief lichtbron

Nee

Verstelmogelijkheden

In hoogte verstelbaar (bij installatie)

Voedingstype

Netstroom

Bediening verlichting

Wandschakelaar

Fitting

E27

Lumen per lichtpunt

650 lm

IP waarde

IP20

Kleurtemperatuur

2700 K

Stralingshoek

90 °

Snoerlengte

1.50 m

Smart Home Platform

Geen platform

Verpakkingsinhoud

Hanglamp 3 lichts in getrapt houten frame, massief mango naturel, 30x30x150 cm, natuurlijk, modern design, eetkamer, woonkamer

Voor binnen of buiten

Voor binnen

EAN

9505193711869

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aansluitspanning

230 V

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth

Nee

Breedte montageplaat

12 cm

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor lampenkap

Nee

Geschikt voor ruimte

Eetkamer, Hal, Kantoor, Keuken, Werkkamer, Woonkamer

Kleur licht

Warm wit licht

Levensduur lichtbronnen

0 jaar

Met lampenkap

Nee

Met sensor

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Zijlstra

Personage van toepassing

Nee

Plafondkap past over centraaldoos

Ja

Product breedte

20 tot 30 cm, 30 tot 40 cm

Product hoogte

150 cm

Product lengte

30 cm

Type sensor

Geen sensor

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

45 cm

Verpakking lengte

65 cm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Waarde energielabel nieuw 2021

Energielabel niet van toepassing

Wattage per lichtpunt

0 W

Categorieën

Wonen Verlichting Hanglampen Lampen

SKU: 9300000172398136 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek een nieuwe dimensie in huiselijke verlichting met een vleugje naturel. Deze stijlvolle hanglamp is voorzien van drie kappen en heeft een hangend houten frame met een getrapt ontwerp, dat een sterk en robuust voorkomen koppelt aan praktische belichting. De lamp is zorgvuldig vervaardigd uit massief mangohout voor een authentiek en natuurlijk gevoel, waarmee u een gastvrije en warme sfeer in elk vertrek teweegbrengt. Elk detail van deze hanglamp is een hommage aan de natuur en past perfect bij diverse interieurelementen.

Kernmerken van de hanglamp:

  • Karaktervol ontwerp: Het getrapte ontwerp van het vasthoudende frame is met vakmanschap uit één stuk mangohout gecreëerd, wat elke lamp uniek maakt.
  • Drie lichtbronnen: Voorzien van drie afzonderlijke lichtbronnen, zorgt de lamp voor een evenwichtig en uitnodigend lichteffect in de omgeving waar deze wordt opgehangen.
  • Organische look: De onbehandelde houtkleur van het mangohout draagt bij aan een natuurlijke en onvervalste look, die harmonieus aansluit bij verschillende inrichtingen.
  • Verschillende hoogtes mogelijk: Door de verstelbare ketting, die tot 150 centimeter hendelt, kan de lamp op de perfecte hoogte worden ingesteld, wat het geschikt maakt voor allerlei plafondhoogtes.
  • Praktische afmetingen: Met afmetingen van 30 cm in zowel de breedte als de diepte, is de hanglamp ruimtebesparend, maar zal dankzij zijn markante verschijning zeker de aandacht trekken.

Deze hanglamp met zijn houten constructie dient niet alleen als bron van licht, maar evenzeer als esthetisch hoogtepunt, het meest tot zijn recht komend boven een eetkamertafel, in de entreehal of binnen een zakelijk decor waar sfeer essentieel is. De trapvormige elementen van het ontwerp voegen een geometrische touch toe aan de kamer, wat leidt tot een intrigerend spel tussen schaduw en licht.

Het samenstellen van deze hanglamp vergt geen complexe handelingen. Iedere verpakking is voorzien van duidelijke montage-instructies, die u helpen om de lamp zonder moeilijkheden te bevestigen. Met zijn tijdloze ontwerp kan de lamp worden ingepast in uiteenlopende interieurstijlen, variërend van hedendaagse stadswoonruimten tot sfeervolle landelijke verblijven.

Bij de keuze voor deze hanglamp houdt u tevens rekening met het milieu; mangohout staat bekend als een verantwoorde houtsoort vanwege de snelle groei. Door voor deze lamp te kiezen, maakt u een bewuste keuze voor zowel esthetische bekoring als duurzaamheid.

Haal het levendige karakter van natuurlijk mangohout in huis en laat u charmeren door het stijlvolle ontwerp van de hanglamp met drie kappen en een trapsgewijs frame. Plaats nu uw bestelling en geef uw interieur of professionele omgeving een boost met deze sfeervolle en eco-vriendelijke lichtoplossing.

LET OP: Deze hanglamp wordt geleverd zonder lichtbronnen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hanglamp 3 lichts in getrapt houten frame | massief mango naturel | 30x30x150 cm | natuurlijk / modern design | eetkamer / woonkamer”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hanglamp 3 lichts in getrapt houten frame | massief mango naturel | 30x30x150 cm | natuurlijk / modern design | eetkamer / woonkamer
Hanglamp 3 lichts in getrapt houten frame | massief mango naturel | 30x30x150 cm | natuurlijk / modern design | eetkamer / woonkamer

 149,00

Lampen-bestellen.nl
Logo