Hanglamp Loop in antiek nikkel | 5 lichts | 120x22x150 cm | in hoogte verstelbaar tot 150 cm | eetkamer / woonkamer | industrieel / vintage design

 229,00

Merk

Merkloos

Aantal lichtpunten

5 tot 10

Materiaal

Metaal

Kleur

Bruin

Vorm

Rond

Product gewicht

1 kg

Met dimfunctie

Nee

Inclusief lichtbron

Nee

Verstelmogelijkheden

In hoogte verstelbaar (bij installatie)

Voedingstype

Netstroom

Bediening verlichting

Wandschakelaar

Fitting

E27

Lumen per lichtpunt

650 lm

IP waarde

IP20

Kleurtemperatuur

2700 K

Stralingshoek

90 °

Snoerlengte

1.50 m

Smart Home Platform

Geen platform

Verpakkingsinhoud

Hanglamp Loop in antiek nikkel, 5 lichts, 120x22x150 cm, in hoogte verstelbaar tot 150 cm, eetkamer, woonkamer, industrieel, vintage design

Voor binnen of buiten

Voor binnen

EAN

9504471387833

Fabrieksgarantie termijn

2 jaar

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aansluitspanning

230 V

Bediening via mobiele app

Nee

Bluetooth

Nee

Breedte montageplaat

12 cm

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor lampenkap

Nee

Geschikt voor ruimte

Eetkamer, Kantoor, Keuken, Werkkamer, Woonkamer

Kleur licht

Warm wit licht

Levensduur lichtbronnen

0 jaar

Met lampenkap

Nee

Met sensor

Nee

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Zijlstra

Personage van toepassing

Nee

Plafondkap past over centraaldoos

Ja

Product breedte

100 cm en breder

Product hoogte

150 cm

Product lengte

22 cm

Type sensor

Geen sensor

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

45 cm

Verpakking lengte

65 cm

Verpakkingsgewicht

5 kg

Waarde energielabel nieuw 2021

Energielabel niet van toepassing

Wattage per lichtpunt

0 W

Categorieën

Wonen Verlichting Hanglampen Lampen

SKU: 9300000172398210 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geef uw woonruimte een vleugje elegantie met de geavanceerde uitstraling van de hanglamp Loop in de kleur Antiek Nikkel. Dit verlichtingsstuk combineert op naadloze wijze elegantie met functionaliteit en manifesteert zich hiermee als een opmerkelijk stuk binnen uw interieur. Met zijn vijf individuele lichtbronnen voorziet deze hanglamp uw ruimte van een sfeer vol luxe en gratie, ideaal voor zowel een hedendaagse als een industriële inrichting.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Stijlvol design: De hanglamp Loop is ontworpen met een esthetiek van schone lijnen en een finish in Antiek Nikkel, waardoor het een stijlvolle en elegante toevoeging is voor allerlei ruimtes.
  • Vijfdelige lichtbron: Dit model biedt vijf aparte lichtbronnen die een uitmuntende belichting garanderen en iedere hoek van de kamer in het zonnetje zetten.
  • Kwalitatieve materialen: De sterke vervaardiging uit superieure materialen staat borg voor bestendigheid en een uitgestrekte levensduur.
  • Ruime afmetingen: Met een breedte van 120 centimeter, een diepte van 22 centimeter en een verstelbare hoogte tot 150 centimeter, is de lamp geschikt voor ruimten met variërende plafondhoogtes.
  • Gebruikersgemak: Deze lamp is met het oog voor eenvoudige installatie ontwikkeld, waardoor het moeiteloos een plek binnen uw woning inneemt.

De hanglamp Loop, in de uitvoering van Antiek Nikkel, staat garant voor een prachtig centraal punt boven uw eetkamer, boven het kookeiland of in uw ontvangsthal. Het maakt niet uit of het nu een woonkamer, een eetgedeelte of een kantoor betrifft; deze verlichting voegt een extra dimensie toe aan de kamer en is gegarandeerd een onderwerp van gesprek onder uw gasten.

Deze lamp heeft een overvloedige verspreiding van licht met een breedte van 120 centimeter en vijf strategisch geplaatste lichtbronnen, wat het een fluitje van een cent maakt om een sfeer van warmte en gastvrijheid te creëren. Dankzij de tot 150 centimeter verstelbare hoogte biedt de lamp veelzijdigheid en is hij geschikt voor een breed scala aan interieurinstellingen.

De afwerking in Antiek Nikkel geeft de hanglamp een authentieke, maar subtiele touch, waardoor hij naadloos bij diverse decorstijlen aansluit; van glad en modern tot industrieel en retro. Het item staat prachtig boven een solide houten tafel, maar kan ook als hedendaagse blikvanger dienen in een traditionelere setting.

Niet alleen als decoratief object maakt de hanglamp Loop een indruk. Het is ook een toevoeging aan de functionaliteit van uw leefruimte. Of het nu gaat om lezen, werken of genieten van een maaltijd bij sfeerverlichting, deze lamp voorziet u van precies de juiste hoeveelheid licht voor uiteenlopende activiteiten.

Introduceer een element van verfijning in uw huis met de hanglamp Loop in Antiek Nikkel. Door de uitstekende kwaliteit van de materialen en het chic design, vormt deze lamp een waardevolle investering in uw wooncomfort. Bestel vandaag nog en ontdek hoe deze hanglamp met zijn vijf lichtbronnen de ambiance in uw leefomgeving verrijkt en hoe het een onuitwisbare indruk nalaat bij uw gezin en uw gasten.

Met de aankoop van de hanglamp Loop bemachtigt u een gevarieerd en sierlijk verlichtingselement, dat zich feilloos voegt naar uw stijl en levenswijze. Ontdek dit schitterende exemplaar in onze webwinkel, kies voor topkwaliteit en design, en geef uw woonruimte die schitterende uitstraling die het verdient.

LET OP: Deze hanglamp wordt geleverd zonder lichtbronnen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hanglamp Loop in antiek nikkel | 5 lichts | 120x22x150 cm | in hoogte verstelbaar tot 150 cm | eetkamer / woonkamer | industrieel / vintage design”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hanglamp Loop in antiek nikkel | 5 lichts | 120x22x150 cm | in hoogte verstelbaar tot 150 cm | eetkamer / woonkamer | industrieel / vintage design
Hanglamp Loop in antiek nikkel | 5 lichts | 120x22x150 cm | in hoogte verstelbaar tot 150 cm | eetkamer / woonkamer | industrieel / vintage design

 229,00

Lampen-bestellen.nl
Logo