Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp Slaapkamer Met Oranje Licht – Nachtlampje Volwassenen – Mushroom Lamp – Paddestoel Lamp – Decoratieve Tafellamp – Nachtlampje Stopcontact…

 84,95

Merk

Toderni

Aantal lichtpunten

1

Diameter

32.20 cm

Materiaal

Polyester

Kleur

Oranje

Vorm

Rond

Met dimfunctie

Nee

Inclusief lichtbron

Ja

Type lichtbron meegeleverd

LED

Verstelmogelijkheden

Niet verstelbaar

Voedingstype

Accu, USB

Bediening verlichting

Aan/uit schakelaar – in het snoer

Fitting

2G8-1

Lumen per lichtpunt

1 lm

IP waarde

IP02

Snoerlengte

1 m

Verpakkingsinhoud

Paddenstoel Lamp -Snoer -LED lamp -Handleiding

Voor binnen of buiten

Voor binnen

EAN

6151235341315

Fabrieksgarantie termijn

1 jaar

Aansluitspanning

90 V

Aantal meegeleverde accusbatterijen

1

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

00

Bediening via mobiele app

Nee

Breedte lampenkap

32 cm

CE markering

Zichtbaar

Diameter lampenkap

32 cm

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

00

Fan Merchandise

Nee

Geintegreerde USB poort

Ja

Geschikt voor ruimte

Kantoor, Garage, Hal, Eetkamer, Badkamer, Babykamer, Zolder, Woonkamer, Werkkamer, Vochtige ruimtes, Tuin, Toilet, Slaapkamer, Meterkast, Kinderkamer, Keuken, Kelder, Balkon

Kleur licht

Rood licht

Levensduur lichtbronnen

2 jaar

Lichtbron verwijderbaar

Ja

Met draadloos oplaadstation

Nee

Met lampenkap

Ja

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

00

Personage van toepassing

Nee

Product breedte

32 cm

Product hoogte

20 tot 30 cm

Product lengte

23.30 cm

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

00

Verpakking breedte

424 mm

Verpakking hoogte

349 mm

Verpakking lengte

415 mm

Verpakkingsgewicht

0.46 kg

Wattage per lichtpunt

6 W

Categorieën

Wonen Verlichting Lampen Tafellampen

Werkt op

USB

SKU: 9300000172496187 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Betover je slaapkamer met de Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp en voeg een vleugje warmte en stijl toe aan je interieur. Deze elegante lamp straalt een subtiel oranje licht uit, waardoor een gezellige en rustgevende sfeer ontstaat, perfect voor het creëren van een ontspannen ambiance in je slaapkamer of woonruimte.

Met zijn unieke ontwerp, geïnspireerd op de vorm van een paddenstoel, is deze tafellamp niet alleen een functioneel verlichtingsstuk, maar ook een prachtige decoratieve toevoeging aan elk interieur. Het Italiaanse design straalt klasse en verfijning uit, waardoor het een blikvanger wordt in elke kamer.

De Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp heeft een afmeting van 320 mm bij 223 mm, waardoor het een perfect formaat is voor op een nachtkastje, bijzettafel of bureau. Met zijn LED-lichtbron biedt deze lamp niet alleen een warme gloed, maar is hij ook energiezuinig en duurzaam.

  • Sfeervolle Verlichting: Creëer een gezellige sfeer in elke kamer met het zachte oranje licht van de Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp. Perfect voor slaapkamers, woonkamers en meer.

  • Uniek Ontwerp: Geïnspireerd door de elegantie van een paddenstoel, voegt dit lampontwerp een vleugje speelsheid toe aan je interieur. Het Italiaanse design straalt stijl en verfijning uit.

  • Perfecte Afmetingen: Met een grootte van 320 mm bij 223 mm past deze tafellamp perfect op nachtkastjes, bijzettafels of bureaus, waardoor het een veelzijdige verlichtingsoplossing is voor elke ruimte.

  • Energiezuinige LED-verlichting: Geniet van de voordelen van LED-verlichting met een energiezuinige lichtbron die duurzaamheid en een langere levensduur biedt.

  • Eenvoudig in Gebruik: Met een ingebouwd stopcontact is deze lamp gemakkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Het is een handige en functionele toevoeging aan je huis.

  • Geschikt voor Volwassenen: Dit nachtlampje is niet alleen voor kinderen; het is perfect geschikt voor volwassenen die op zoek zijn naar een subtiele en rustgevende verlichtingsoptie voor hun slaapkamer.

  • Decoratief en Functioneel: Deze tafellamp combineert stijlvol design met praktische verlichting, waardoor het zowel een decoratief als functioneel element is in je huis.

Of je nu een subtiele sfeer wilt creëren in de slaapkamer of een vleugje gezelligheid wilt toevoegen aan je woonkamer, deze paddenstoel tafellamp voldoet aan al je verlichtingsbehoeften. Met zijn decoratieve en functionele eigenschappen is het een must-have item voor liefhebbers van verfijnd interieurdesign.

Extra informatie:

  • Afmetingen: 320 mm x 223 mm
  • Lichtbron: LED
  • Kleur licht: Oranje
  • Nachtlampje geschikt voor volwassenen
  • Inclusief stopcontact
  • Italiaans design met aandacht voor detail

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp Slaapkamer Met Oranje Licht – Nachtlampje Volwassenen – Mushroom Lamp – Paddestoel Lamp – Decoratieve Tafellamp – Nachtlampje Stopcontact…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp Slaapkamer Met Oranje Licht – Nachtlampje Volwassenen – Mushroom Lamp – Paddestoel Lamp – Decoratieve Tafellamp – Nachtlampje Stopcontact…
Toderni® Designer Paddenstoel Tafellamp Slaapkamer Met Oranje Licht – Nachtlampje Volwassenen – Mushroom Lamp – Paddestoel Lamp – Decoratieve Tafellamp – Nachtlampje Stopcontact…

 84,95

Lampen-bestellen.nl
Logo