Bureaulamp met draadloze oplader en klok – Met RGB Sfeerverlichting en Temperatuurweergave – USB opladen – Wireless charger – Nachtlampje – Tafellamp Wit

 49,95

Merk

Guidea

Materiaal

Plastic, Metaal

Kleur

Wit

Met dimfunctie

Ja

Inclusief lichtbron

Ja

Verstelmogelijkheden

Kantelbaar, Draaibaar

Snoer met stekker aan het product

Nee

Voedingstype

Netstroom

Bediening verlichting

Aan/uit schakelaar – op product, Dimmer – op product

Lumen per lichtpunt

300 lm

EAN

8720865122373

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Alle leeftijden

Geintegreerde USB poort

Ja

Instelbare kleurtemperatuur

Ja

Kleur licht

Warm wit licht

Lichtbron verwijderbaar

Nee

Met draadloos oplaadstation

Ja

Met lampenkap

Nee

Product breedte

26 cm

Product hoogte

33 cm

Product lengte

11 cm

Speciaal voor kinderen

Nee

Verpakking breedte

125 mm

Verpakking hoogte

78 mm

Verpakking lengte

364 mm

Verpakkingsgewicht

0.77 kg

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Wattage per lichtpunt

12 W

Categorieën

Wonen Verlichting Lampen Bureaulampen

Werkt op

Netstroom

Opties

Dimbaar, Instelbare kleurtemperatuur, Met draadloos oplaadstation, Met USB-poort

SKU: 9300000174332752 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Upgrade je werkplek naar een nieuwe dimensie van efficiëntie en stijl met onze multifunctionele bureaulamp. Deze slimme bureaulamp combineert heldere verlichting, draadloos opladen, USB-connectiviteit, RGB sfeerlicht en een handige klok met temperatuurweergave, waardoor het een onmisbaar accessoire wordt voor elk bureau.

Kenmerken:

  1. Draadloze Oplaadfunctionaliteit: Laad jouw draadloos oplaadbare apparaten eenvoudig en snel op door ze op de basis van de lamp te plaatsen. Geniet van het gemak van draadloos opladen zonder gedoe met kabels.

  2. USB Oplaadpoort: De ingebouwde USB-poort maakt het mogelijk om andere apparaten, zoals smartphones, tablets, of draagbare gadgets, op te laden. Houd al je apparaten opgeladen en klaar voor gebruik.

  3. Geïntegreerde Klok: Verlies de tijd niet uit het oog met de handige geïntegreerde klok op de lamp. Houd jouw deadlines in de gaten terwijl je werkt of gebruik het als een praktisch hulpmiddel tijdens het studeren.

  4. Verstelbaar Licht: Pas de lichthoek aan naar jouw voorkeur en behoefte. Creëer de perfecte verlichting voor geconcentreerd werken of ontspannen lezen.

  5. Sfeervolle RGB verlichting: Profiteer van kleurrijke RGB verlichting. Het is een sfeervolle toevoeging die zorgt voor een mooie ambiance.

  6. Stijlvol en Ruimtebesparend Design: Het eigentijdse ontwerp van de bureaulamp voegt een moderne uitstraling toe aan jouw werkruimte. Het compacte formaat bespaart ruimte en past perfect op elk bureau.

  7. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Vervaardigd uit hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Deze bureaulamp is ontworpen om te voldoen aan de eisen van een drukke werkomgeving.

  8. Duidelijke tijds- en temperatuurweergave

Verrijk jouw werkplek met deze multifunctionele bureaulamp die niet alleen zorgt voor optimale verlichting maar ook draadloos opladen, USB-connectiviteit en een klok combineert. Efficiëntie en stijl komen samen in dit alles-in-één bureauaccessoire.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bureaulamp met draadloze oplader en klok – Met RGB Sfeerverlichting en Temperatuurweergave – USB opladen – Wireless charger – Nachtlampje – Tafellamp Wit”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bureaulamp met draadloze oplader en klok – Met RGB Sfeerverlichting en Temperatuurweergave – USB opladen – Wireless charger – Nachtlampje – Tafellamp Wit
Bureaulamp met draadloze oplader en klok – Met RGB Sfeerverlichting en Temperatuurweergave – USB opladen – Wireless charger – Nachtlampje – Tafellamp Wit

 49,95

Lampen-bestellen.nl
Logo